SON DAKİKA
Hava Durumu

O bir geleceğin yıldızı: Derya İnan

Adalet Bakanlığı'nda memur olarak görev yapan Derya İnan, yazdığı sözler, yaptığı müzikler ve kitabı ile geleceğin parlayan yıldızı olma yolunda ilerliyor. İki klip çeken sanatçı, Yutube'da takipçi kitlesi kazanıyor. Geliri SMA hastalarına bağışladığı kitabıyla insanlara yardım etmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberimvarsize.com.tr/
O bir geleceğin yıldızı: Derya İnan

Körfez’de ikamet eden, Adalet Bakanlığı’nda memur olarak vazife yapan Derya İnan; yazdığı sözler, yaptığı müzikler, çıkardığı kitapla adata geleceğin parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

‘Ateşsiz Yanıyorum’ ve ‘Kördüğüm’ isimli sözü ve müziği kendisine ait olan iki önemli klip çeken söz-müzik yazarı Derya İnan, bu yaptığı iki kliple önemli çıkış yakaladı, ve Yutube’de önemli bir takipçi kitlesine ulaştı. Aynı zamanda geliri SMA hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere Yokluğun Parmak Hesabı isimli kitap yayınlayan Derya İnan, şiir ve müzik ile yakından ilgilenmektedir. Şiir yazmaya lise yıllarından itibaren başlayan Söz-müzik yazarı Derya İnan, Adalet Bakanlığı Çalışanlar Derneği’nde ‘Adaçta Bir Şiirler Oluyor’  kitabında şiirleri de yayınlanmış bulunmaktadır. Aynı zamanda ON30 Dergisi’nin yazar kadrosunda yer alan söz-müzik yazarı sanatçı Derya İnan, söz ve müziği kendisine ait çok sayıda eserleri bulunmaktadır. İki çocuk annesi olan Derya İnan, Adalet Bakanlığı Kocaeli Vergi Mahkemesi bünyesinde memur olarak vazife yapmaktadır.

‘HEDEFLERİM-HAYALLERİM VAR’

Söz ve müziği kendisine ait eserler üretmeye devam eden Derya İnan, “ Söz ve müzik üretmeye devam ediyorum. Sözleri ve müziği şahsıma ait olan iki klibim yayınlandı. Bu kliplerim, büyük bir beğeni ile takip edildi. Bir müzik grubu kurma çalışmam devam ediyor.  Söz yazmak, müzik yapmak toplumsal olayları gündeme taşımak, müzik vasıtasıyla toplumsal olaylara değinmek çok güzel bir duygudur. Kimi zaman şiirlerimde hasret var, kimi saman vuslat var, kimi zaman haslet var. Toplumsal olayları konu alan, insan odaklı her bir şey, şiirimin ve müziğimin konusunu oluşturmaktadır.  Şiir yazmaya devam ediyorum. Müzik yapmaya devam ediyorum. Bu bir tutku, bu bir sevda, bu bir yaşam tarzıdır. Amacım, halkımızın gönlüne dokunmak; güzel olan şeylere imza atabilmektir. Yaptığımız çalışmalar; gerçekleştirdiğimiz eylemler, halkımıza katkısı olursa; halkın gönlünde güzellik oluşturursa; mutluluğa imza atmış oluruz.  Ben, her yaptığım müzikte, her yazdığım şiirde, ‘önce insan’ düşüncesiyle hareket ediyorum. Gülmek kadar güzel bir eyleme, müziğimizle-şiirlerimizle dokunmak en önemli yaşam tarzımdır. Bir Gün müziğim ve topluma mal olacak; ben buna inanıyorum.’ dedi.

‘KİTABIMIN GELİRİ SMA HASTALARINA’

Çıkarmış olduğu ‘Yokluğunun Parmak Hesabı’ isimli şiir kitabından elde ettiği geliri SMA hastalarının tedavisi için bağışladığını belirten Derya İnan, “  Anılarım sırnaşırken yüreğime, kaç gecenin gözüne acı kaçırdım. Herkes yağmur sandı. Oysa ki gece ağladım. Bu yüzden ağlayan insanlara, zor durumda kalan insanlara bir nebze olsun yardımcı olmak insani bir vazifemizdir. Kitaptan elde ettiğim gelirin tamamını SMA hastalarına bağışlıyorum. Her bir insanın, zor durumda kalan bir insan için yapacağı mutlaka bir şey vardır. Bende bu şekilde faydalı olmaya çalışıyorum’ dedi.

YUTUBE'DE İZLEYECEĞİNİZ ADRES:


https://www.youtube.com/watch?v=7AKGvdWuKDk

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.