SON DAKİKA
Hava Durumu

İLAYDA İLE MELİHCAN MURADINA ERDİ

CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, kızı İlayda'nın düğün töreninde evlendi. Geniş katılımlı törende bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için 'evet' dediler. Davetliler arasında birçok önemli isim bulunuyordu.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberimvarsize.com.tr/
İLAYDA İLE MELİHCAN MURADINA ERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, biricik kızı İlayda’yı düzenlene düğün töreniyle evlendirdi.

Körfez İlçe’de ikamet eden, çok geniş bir çevreleri bulunan Gülseren-Mehmet Altunal çiftinin güzel ve hanım efendi kızları İlayda ile Sunay-Cengiz Özkarataş Çiftinin yakışıklı ve bey efendi oğulları Melihcan düzenlenen geniş katılımlı düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için ‘evet’ diyerek ‘imza’ attılar. Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün töreninin ilk dansını gelin ile damat birlikte yaptılar. Gelin ile damadı, diğer katılımcılarda piste yalnız bırakmadılar. Gülseren Solmaz Altunal ve eşi Mehmet Altunal; gelen misafirleri kapıda karşıladı. Yoğun katılımın olduğu düğün törenine;  CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı, Haydar Akar, son yerel seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Atasoy bilgin, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Emirşah torun, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Diş Hastanesi Başhekimi Zehra Coşkun Salih,  ilçe başkanları, daire müdürleri, iş adamları, sanayiciler, sivil toplum kuruluşu başkanları, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Erdem Ay ve yönetim kurulu üyeleri Ümit Kıyıcı, Mustafa Aksoy ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.  Gülseren Solmaz Altunal; bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ettiğini belirterek, ‘Bu güzel ve özel günümüzde katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Mutluluğumuza mutluluk katmışlardır. Çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.