SON DAKİKA
Hava Durumu

57 YILLIK LOKANTANIN SAHİBİ VEFAT ETTİ

57 YILLIK LOKANTANIN SAHİBİ VEFAT ETTİ

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberimvarsize.com.tr/
57 YILLIK LOKANTANIN SAHİBİ VEFAT ETTİ

Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerinde hizmet veren Körfez ilçenin en çok tercih edilen esnaf lokantalarından Tahir Usta Lokantasının sahibi Hüseyin Karasakal bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü

1967 yılından bu yana hizmet veren Tahir Usta lokantasının kurucusu merhum Tahir Karasakal. Baba Karasakal üç yıl önce amansız hastalık sebebiyle vefat eden oğlu emekli polis Mehmet Karasakal’ın durumuna çok üzülmüş, oğlunun 40’ında kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yummuştu.

KARDEŞİ DE AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞMÜŞTÜ

Tahir Usta Lokantasını hali hazırda diğer oğlu Hüseyin Karasakal işletiyordu. Ancak Hüseyin Karasakal’a da birkaç ay önce amansız hastalık teşhisi konuldu. Bir süre tedavi gören Karasakal’ın durumu, hastalığının hızlı yayılması nedeniyle son günlerde ağırlaşmaya başlamıştı. 57 yaşında ve iki çocuk sahibi Hüseyin Karasakal maalesef hayatını kaybetti.

CENAZE KUZEY MAHALLESİNDEN

Merhumun cenazesi bugün (pazartesi) Kuzey Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.